LedPerf.com : LED-belysning för bilar och motorcyklar

24 tim.
Svar och
avsändning


0kr
Från
1100kr

N°1

Officiell ledare
sedan 2007

550 000
fordon
utrustade100%
säker
Omdömen 4.9/5
58002 Insamlade omdömen

Tom

Endast 1,100.00kr kvar innan fri frakt till: Sverige

Visa korg

Extra LED-strålkastare och LED-arbetsljus

Extra LED-strålkastare och LED-arbetsljus

Mer än ytterligare 70 LED-strålkastare, LED-spotlights och LED-arbetsljus för din 4X4, Pick Up, Motorcykel, Fyrhjuling, SSV, Lastbil, Båt, Traktor, ... Flera olika former och storlekar finns: Kvadratisk, oval, rektangulär, rund.

Våra LED-extraljus är utrustade med ett ultrastarkt vitt ljus och kan projicera en ljusstråle med lång räckvidd (spot) eller en bred bred stråle på nära håll (flood).

Våra LED-extraljus, LED-spotlights och LED-arbetsljus med 5 års garanti är tillverkade av högkvalitativa CREE- eller EPISTAR-LED-chips som ger upp till 185 W effekt och över 12 000 lumen.

Läs mer

Välj den modell du vill ha nedan och låt oss guida dig.

Extra strålkastare LED: en verklig utveckling av belysning för fordon

Uppkomsten av LED extraljus har markerat en revolution inom fordonsbelysning. Dessa strålkastare, som erbjuder högre ljusstyrka och lägre energiförbrukning, har förändrat hur förare uppfattar och uppfattas på vägen. Designade för att komplettera standardstrålkastare, finns LED extraljus i olika typer, var och en för att möta specifika behov, från professionellt arbete till körning på eller utanför vägen under svåra väderförhållanden och/eller på ojämn terräng.

LED arbetsbelysning

LED arbetsbelysning är avgörande inom krävande sektorer som bygg, jordbruk och boskapsskötsel. De ger intensiv belysning, avgörande för att arbeta effektivt och säkert i dåligt upplysta eller nattliga miljöer. Deras robusthet gör dem motståndskraftiga mot tuffa förhållanden, och deras LED-teknik garanterar lång livslängd och låg energiförbrukning, vilket gör dem idealiska för långa arbetsdagar. Arbetsljus används också i utomhusaktiviteter som camping, fordonshiking eller jakt till exempel. Som du förstår är LED arbetsbelysning avgörande för en mängd olika fordon och byggmaskiner som grävmaskiner och bulldozers, jordbruksmaskiner som traktorer och skördetröskor, terrängfordon som 4x4, fyrhjulingar och UTV, samt för kommersiella lastbilar, båtar, räddningsfordon...

LED extraljus för körning

De extra LED-körstrålkastarna kompletterar halvljuset eller helljuset och förbättrar avsevärt synligheten på långa avstånd, särskilt användbara för nattliga resor på dåligt upplysta vägar. Dessa strålkastare projicerar en intensiv och koncentrerad ljusstråle, vilket ökar säkerheten genom att låta förare lättare upptäcka hinder och potentiella faror, vilket förbättrar reaktionstiden vid behov. LED extraljus är perfekt anpassade till en mängd olika fordon som personbilar, motorcyklar, lastbilar, SUV:er och terrängfordon som 4x4 och pickuper.

LED Dimljus

LED Dimljus är utformade för att erbjuda bättre synlighet under ogynnsamma väderförhållanden som dimma, regn, snö eller damm. Deras speciellt utformade ljus tränger igenom dessa svåra förhållanden, vilket minskar risken för olyckor genom att öka klarheten på vägen. Installationen av LED Dimljus passar perfekt till olika typer av fordon, personbilar, motorcyklar, 4x4, SUV och lastbilar. De bidrar avsevärt till trafiksäkerheten.

LED Backljus

LED Backljus är ett viktigt tillägg för manövrering av fordon, särskilt stora fordon eller de som transporterar släpvagnar. Dessa ljus ger ökad synlighet bakom fordonet, vilket möjliggör säkrare backning. Deras ljusstyrka och omedelbara aktivering underlättar upptäckt av hinder och personer, vilket minskar risken för olyckor vid manövrering.

Versatilitet och stil med LED extraljus: mycket mer än bara strålkastare

Det är viktigt att betona mångfalden och anpassningsförmågan hos LED extraljus. Tillgängliga i en mängd olika former, storlekar och ljusstyrkor, erbjuder dessa strålkastare enastående anpassningsförmåga för att möta de specifika behoven hos varje fordon och varje förare. Användarna har också valet mellan olika ljusstrålekonfigurationer (bred, lång räckvidd, kombinerad) vilket möjliggör en optimerad användning beroende på körförhållandena och varje individs behov.

Många modeller av LED extraljus utmärker sig med extra alternativ, såsom färgade parkeringsljus (vita, orange, röda), som berikar både fordonets praktiska aspekter och design. Dessa estetiska tillägg förvandlar fordonets utseende, vilket ger dem ett mer modernt och distinkt utseende. Faktum är att integrationen av dessa LED extraljus inte bara är en enkel förbättring av synlighet eller säkerhet; det blir också ett uttalande om stil och elegans som låter fordonets ägare anpassa och försköna sina maskiner enligt deras personliga smak.

LED extraljus är därför mycket mer än bara funktionella förbättringar. De representerar en fusion mellan prestanda, säkerhet, energieffektivitet och stil. Anpassade till ett brett spektrum av applikationer, från professionellt arbete till daglig körning under olika förhållanden, erbjuder de en förbättrad och säker körupplevelse, samtidigt som de låter förare uttrycka sin individualitet genom sitt val av ljus. Med dessa framsteg positionerar sig LED extraljus som oumbärlig utrustning i världen av bilar och modern körning.

^