LedPerf.com : LED-belysning för bilar och motorcyklar

24 tim.
Svar och
avsändning


0kr
Från
1100kr

N°1

Officiell ledare
sedan 2007

550 000
fordon
utrustade100%
säker
Omdömen 4.9/5
58476 Insamlade omdömen

Tom

Endast 1,100.00kr kvar innan fri frakt till: Sverige

Visa korg

LED-barer - Ramper - Arbetsbelysning - Spotlights

LED-barer - Ramper - Arbetsbelysning - Spotlights

Det bredaste utbudet av LED-bar, LED-ramp, extra LED-arbetsljus och LED-spotlights på marknaden för din 4x4, Pick Up, Motorcykel, Fyrhjuling, SSV, Lastbil ...

Våra LED-spotlights och LED-barer är extremt kraftfulla och tillförlitliga och har 5 års garanti. Upptäck också alla våra tillbehör för montering och anslutning, t.ex. fästen för barer, strålkastare och LED-spotlights, men också alla kablage som behövs för LED-ramper och LED-spotlights.

Läs mer

Välj det avsnitt du vill ha nedan och låt oss guida dig...

Välj en kategori :

Gå direkt till alla produkter:

Upptäck den stora och specialiserade världen av Extraljus, den idealiska lösningen för bilar, 4x4, motorcyklar, fyrhjuling, lastbilar, byggmaskiner eller jordbruksmaskiner. På LedPerf, med våra 15 års erfarenhet, är vi stolta över att presentera ett komplett sortiment av Extraljus, kända för sin ledande prestanda, energieffektivitet och exceptionella hållbarhet

Vad är Extraljus för fordon?

Extraljus för fordon hänvisar till alla kompletterande belysningssystem som installeras på ett fordon för att förbättra dess synlighet och öka förarens säkerhet. Denna typ av belysning är avgörande för att kunna köra eller arbeta effektivt under svagt ljusförhållanden eller under nattkörning.

För vilka fordon är de avsedda?

Extraljus är särskilt fördelaktiga för:

  • - 4x4 fordon och motorcyklar: För bättre synlighet under nattliga äventyr på och utanför vägen.
  • - Tunga lastbilar: Idealiska för långa nattresor, vilket ger en klar och långtgående syn.
  • - Jordbruks- eller byggmaskiner: Nödvändiga i intensiva arbeten, där god synlighet är avgörande för säkerhet och effektivitet för att leverera kvalitetsarbete.

Utbud och mångsidighet

Vårt urval inkluderar högpresterande LED-strålkastare, arbetslampor och Extraljus i 12v för bilar, motorcyklar och nyttofordon och i 24v för lastbilar och bygg- eller jordbruksmaskiner. Du kan välja mellan "verkliga" effekter från 8W till över 200W.

Våra LED-ljusramp finns i raka eller böjda versioner, enkel rad eller dubbel rad av LED, med eller utan Varselljus och tillverkade med förstklassiga material för att garantera hållbarhet och tillförlitlighet. De "verkliga" effekterna som finns tillgängliga varierar från 15W till över 300W.

Avancerad teknik och design

Våra LED-produkter, extra strålkastare, arbetslampor, LED-ljusramp, är utformade för att erbjuda kraftfull belysning, anpassad till en mängd olika behov och förhållanden, inklusive intensivt arbete. Eleganta och funktionella, de är utrustade med den senaste LED-tekniken för maximal ljusstyrka och ett väderbeständigt aluminiumhölje som står emot de tuffaste förhållandena.

Fordonsspecifika lösningar

Vare sig det gäller en lastbil, en 4x4, en motorcykel, en Fyrhjuling, en rallybil, en traktor, etc, är våra LED-lampor anpassade till en mängd olika fordon. Vi erbjuder till exempel belysningslösningar för tunga lastbilar, med extra strålkastare, och kraftfulla LED-ljusramp för terrängapplikationer.

Design och flexibilitet

Vårt sortiment inkluderar smala LED-ljusramp med en enda rad, perfekta för terrängfordon, samt LED-ljusramp med parkeringsljus och dagljusfunktion för daglig användning. Vi erbjuder också böjda LED-ljusramp, som ger en utökad belysningsbredd, och olika ljusstrålealternativ (spot, flood, combo) för att möta specifika behov.

Säkerhet och överensstämmelse

Våra produkter uppfyller höga kvalitets- och prestandastandarder, vilket garanterar en säker och pålitlig körupplevelse. LED-ljusramp för lastbilar och LED-strålkastare för 4x4 och rallybilar är speciellt utformade för krävande förare som söker optimal synlighet under sina resor eller tävlingar.

Tillbehör och installation

Vi tillhandahåller också Monteringsfästen för LED-ljusramp och extra strålkastare, samt Strömkabelbuntar som är lätta att installera, utrustade med alla nödvändiga komponenter. Dessa tillbehör är anpassade till ett brett spektrum av fordon, vilket garanterar en enkel, stabil och hållbar installation.

Engagemang för kvalitet

På LedPerf strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, med en kundnöjdighetsgaranti. Oavsett om du söker belysningslösningar för professionellt eller personligt bruk, har vi de produkter som passar dina behov.

^