LedPerf.com : LED-belysning för bilar och motorcyklar

24 tim.
Svar och
avsändning


0kr
Från
1100kr

N°1

Officiell ledare
sedan 2007

550 000
fordon
utrustade100%
säker
Omdömen 4.9/5
57961 Insamlade omdömen

Tom

Endast 1,100.00kr kvar innan fri frakt till: Sverige

Visa korg

LED-barer - LED-ramper

LED-barer - LED-ramper

Mer än 40 LED-bar och LED-ramper för din 4x4, Pick Up, Fyrhjuling, SSV, Lastbil, Traktor... Många storlekar finns tillgängliga, från 99 mm mini LED-bar till 1310 mm LED-ramper.

Våra LED-ramper har extremt kraftfulla vita lampor till spot-, flood- eller Combo-stråle och kan vara raka eller böjda. Våra LED-bar med 5 års garanti består av högkvalitativa CREE- eller EPISTAR-LED-chips som ger upp till 300 W effekt och över 27 000 lumen.

Läs mer

Välj den LED-bar du vill ha nedan och låt oss guida dig...

Effektivitet och prestanda för LED-ljusramp för 4x4 fordon, lastbilar och maskiner

LED-ljusramp, även kallade LED-rampar, erbjuder en effektiv och kraftfull belysningslösning för en mängd olika 12V och 24V fordon som 4x4, lastbilar, pick-up, fyrhjulingar, UTV, traktorer, rallybilar. De är utformade för att ge maximal ljusstyrka samtidigt som de har låg energiförbrukning, de överträffar traditionella belysningssystem som xenon eller halogenlampor, både i ljusstyrka och livslängd.

Robusthet och hållbarhet för LED-ljusramp

LED-ljusramp är utformade för att kombinera robusthet och exceptionell hållbarhet, de är utrustade med rostfria stålfästen, ett aluminiumhölje och en ultraresistent polykarbonatlins. Denna solida konstruktion gör dem motståndskraftiga mot svåra förhållanden, vibrationer, stötar och extrema temperaturer, varierande från -40 °C till 85 °C. Dessutom är de 100% vattentäta och har ett högt skydd mot damm, vilket garanterar lång livslängd och tillförlitlighet. Alla dessa egenskaper gör LED-ljusramp till det idealiska belysningssystemet för användning i de mest krävande miljöerna och svåra terrängerna.

Säkerhet

Belysningen som LED-ljusramp ger avslöjar varje detalj på vägen, som till exempel ojämnheter i vägbanan och dolda kurvor. De förbättrar därmed avsevärt förarnas säkerhet genom att erbjuda bättre sikt i svagt ljus eller under nattkörning. LED-ljusrampens design möjliggör en mångsidig användning som är perfekt anpassad för körning på väg eller terräng.

Stil, design och anpassningsförmåga för LED-ljusramp

Förutom att förbättra synligheten, lägger LED-ljusramp också till en märkbar estetisk touch till fordonen. Faktum är att dessa LED-ljusramp inte bara förbättrar synligheten, de förvandlar också ditt fordon utseende, till exempel, LED-ljusramp med parkeringsljus eller varselljus i vitt eller orange lägger till en distinkt och elegant touch. För att passa perfekt till ditt fordon finns ett brett utbud av storlekar tillgängliga.
Oavsett om du väljer ultra-kompakta och tunna LED-ljusramp med en enda rad av LED, eller större modeller som sträcker sig från 50 cm till över 130 cm utrustade med en dubbel rad av LED-chips för maximal effektivitet, finns det en mängd alternativ för perfekt och enkel integration på olika delar av ditt fordon, som grillen, registreringsskyltshållaren, stötfångarna eller taket.

Hur väljer man sin LED-ljusramp?

När du väljer en LED-ljusramp bör flera kriterier beaktas för att säkerställa en lämplig och effektiv belysning:

  • - Först och främst, överväg din fordonsspecifika modell, oavsett om det är en 4x4, en lastbil, en fyrhjuling, en UTV, en traktor, en rallybil.
  • - Ljusintensiteten och färgen på belysningen är också viktiga faktorer som gör det möjligt att anpassa utseendet och funktionaliteten på din belysning.
  • - Andra tekniska aspekter som spänning i volt, effekt i watt, förbrukning och strömstyrka spelar en avgörande roll i LED-ljusrampens prestanda och effektivitet.
  • - Tekniken som används, storleken, formen och de extra dimensionerna på rampen bör också beaktas.
  • - Typen av ljusstråle, särskilt om du letar efter en specifik typ av långdistansbelysning (spot), eller en bred belysning (flood), eller en kombination av båda (combo).
  • - Innovationer som böjda LED-ljusramp erbjuder också betydande fördelar jämfört med traditionella raka modeller, inklusive en bättre öppningsvinkel för belysningen och en mer harmonisk anpassning till formen på din bil, 4x4, lastbil eller andra.
  • - Slutligen inkluderar vissa LED-ljusramp ytterligare funktioner och kan användas som halvljus eller helljus, för ökad mångsidighet.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja en LED-ljusramp som inte bara uppfyller dina belysningsbehov, men som också ger en distinkt och mycket modern stil till ditt fordon.

Sammanfattningsvis erbjuder dagens LED-ljusramp för fordon en kombination av prestanda, hållbarhet, säkerhet och anpassning, vilket gör dem lämpliga för ett brett spektrum av applikationer och användarpreferenser.

^