LedPerf.com : LED-belysning för bilar och motorcyklar

24 tim.
Svar och
avsändning


0kr
Från
1100kr

N°1

Officiell ledare
sedan 2007

550 000
fordon
utrustade



100%
säker
Omdömen 4.9/5
57877 Insamlade omdömen

Tom

Endast 1,100.00kr kvar innan fri frakt till: Sverige

Visa korg

Dynamiska LED-blinkers + bromsljus för Kawasaki ZZR 1400 (ZX-14R)

Artikelnr: CLIDRM31ZZR1401652T1
Beställ nu!
Försändelse i morgon före kl. 15.00.
  • Pris :686.35kr
  • Begränsad kvantitet som håller på att fyllas på
  • Nöjd eller pengarna tillbaka

Presentation :

Upptäck den senaste innovationen inom motorcykelbelysning: de dynamiska LED-blinkers 3 i 1 för Kawasaki ZZR 1400 (ZX-14R). De är utformade för att erbjuda en perfekt fusion av spetsteknologi, kompromisslös säkerhet och avantgardistisk design. Dessa dynamiska LED-blinkers 3 i 1 kommer att förvandla din körupplevelse, vilket gör varje resa med din ZZR 1400 (ZX-14R) betydligt säkrare men också mycket mer stilfull.

Optimal synlighet, maximal säkerhet :

Våra 3 i 1 LED-blinkers förbättrar avsevärt din synlighet på vägen, dag och natt, vilket minskar risken för olyckor. Säkerhet är vår prioritet, med dessa blinkers kommer du att bli sedd och skyddad.

Förbättrad signalering med dynamiskt ljus :

De dynamiska LED-blinkers 3 i 1 för ZZR 1400 (ZX-14R) erbjuder en extra funktion genom att framhäva riktningsändringen med en svepande ljuseffekt, vilket förstärker signaleringen och synligheten. Detta rörliga ljus fångar uppmärksamheten och kommer att betona mycket mer explicit den riktning du planerar att svänga.

Förstärkt bromsvarning :

Den integrerade bromsljusfunktionen ökar din säkerhet genom att effektivt signalera varje bromsning till de förare som följer efter dig, vilket förhindrar kollisioner.

Oöverträffad stil och perfekt integration :

Höj estetiken på din ZZR 1400 (ZX-14R) till en högre nivå. Den rena och moderna designen på våra 3 i 1 blinkers ger en touch av sofistikering och elegans till din motorcykel. De är utformade för att harmonisera med linjerna på din motorcykel, vilket ger ett perfekt integrerat och konsekvent utseende som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Utrymmesbesparing och minskad vikt :

Utformade för att effektivt komplettera eller helt ersätta din ursprungliga bakbelysning, är våra dynamiska LED-blinkers 3 i 1 kompakta och lätta. De kommer att frigöra utrymme på din 1400, samtidigt som de minskar dess totala vikt, för förbättrad hanterbarhet och prestanda. Detta är den perfekta lösningen för förare som föredrar en minimalistisk look.

Minimerat underhåll :

Njut av oöverträffad sinnesro med våra hållbara och tillförlitliga blinkers. Färre komponenter betyder också mindre bekymmer, för en mer lugn körupplevelse.

Egenskaper :

- 12 högpresterande LED-lampor per blinker

- Belysningsfärger: Intensiv orange / Strålande röd

- 3 LED-funktioner: dynamiska blinkers / baklyktor / bromsljus.

- ABS-plasthölje

- Fästning på gummiring (vibrationsbeständig).

- Driftspänning: 12 V

- Täthet: IP 64

- Säljs i par

Information :

Observera, förväxla inte våra 3 i 1 LED-blinkers med vissa lågkvalitativa kopior som kan hittas på internet.

Hos LedPerf engagerar vi oss för att tillhandahålla högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos de mest krävande moderna förarna, därför garanterar vi våra dynamiska LED-blinkers 3 i 1 för Kawasaki ZZR 1400 (ZX-14R) i 5 år.

Videoexempel som illustrerar resultatet :

Beställ nu!
Försändelse i morgon före kl. 15.00.
  • Pris :686.35kr
  • Begränsad kvantitet som håller på att fyllas på
  • Nöjd eller pengarna tillbaka


^